Supernopea wrappivälipala


En oo koskaan ollut mikään kulinaristi, joten jos jaan tänne ruokavinkkejä, mutta ne on sitten tosi alkeellisia. Mutta jaan niitä silti, koska on varmasti paljon minun kaltaisiani ihmisiä, jotka syövät joka päivä ruisleipää juustolla, maustamatonta jukurttia myslillä ja kaurapuuroa, ja joiden suurimmat herkut on nakkikeitto ja maksalaatikko.

Minulle parhaita ruokavinkkejä ovat sellaiset, jotka ovat oivaltavia, edullisia, helppoja nopeuttaa ja lähinnä maustavat tasaista kaurapuuroarkeani. Yksi suurimpia oivalluksiani viime aikoina on ollut se, että kaurapuuro on superhyvää kun sen sekaan sekoittaa hivenen maapähkinävoita ja päälle ripottelee mysliä. Heippa hei hillot ja kanelisokeri, joita olen mussuttanut koko tähänastisen elämäni.


Viime päivät olen syönyt wrappeja, jotka ovat ihanaa vaihtelua sille ruisleivälle. Bonuksena tässä on se, että lapset eivät tunnu niistä erityisesti välittävän. Kun teen iltapalaa, ei kukaan huuda vieressäni "ÄITIII tee mullekin leipä!", koska en tee leipää ja salaatti kuivan lätyn välissä on heidän mielestään pahaa. Lisäksi nämä ovat aivan loistava eväs töihin. 

Kehittelemäni "ohje" on yksinkertaisuudessaan loistava ja herkullinen: Jäävuorisalaattia ja kurkkua pilkottuna, 1rkl mausteliemessä olevaa fetaa, 1rkl kaupan valmista coleslawia (ei esiinny kuvissa, sillä mies oli syönyt kaiken). Sekoita nämä yhteen, voitele vehnätortilla tuorejuustolla, mätä täyte sisään ja rullaa.


Jos sinäkin olet leipäpuuroihminen, tartu tähän kun haluat vaihtelua arkeesi. Voin taata, että hyvää on. 

Kommentit