anna


Blogia kirjoittaa ihan just kolmekymppinen, pian neljän lapsen äiti Pirkanmaalta. Olemme puolisoni kanssa omavaraisuusharrastelijoita, eli pidämme pientä hyötypuutarhaa, marjastamme ja sienestämme ja pidämme omia kanoja. Tärkeitä teemoja blogissa ovat kierrätys ja korjaaminen, sekä tietysti kirppisshoppailu!

Koulutukseltani olen eläintenhoitaja ja pidän elävää maaseutua äärimmäisen tärkeänä. Moni haluaisi asua maalla jos siihen olisi mahdollisuus, joten pidän ensisijaisen tärkeänä että se olisi mahdollista kaikille halukkaille. Maalla asuminen mahdollistaa loistavasti ekologisen ja luonnonläheisen elämätyylin. Meille nykyinen asuinpaikkamme on pitkän haaveilun ja kovan kodinetsinnän tulos.

Asumme pientä omakotitaloa Jumesniemen kylällä ja viihdymme koko perhe parhaiten kotona touhuten. Täällä kun riittää tekemistä aina! Ylimääräinen vapaa-aika kuluu käsillä tehden ja syksystä 2018 olen pyörittänyt kylällämme pientä Kässäpuoti-nimistä lankakauppaa. Kässäpuoti on jo lapsuudesta saakka takaraivossa kutkutellut unelma, jonka uskalsin vihdoin toteuttaa vuosien haaveilun jälkeen. Lankakaupan valikoima painottuu kotimaisiin tuotteisiin ja erityisellä ylpeydellä myyn hyllystämme löytyviä kotimaisia villa- ja alpakkalankoja, sekä muita Suomessa valmistettuja tuotteita. Kun haluat tukea paikallisuutta ja suomalaista työtä, niin tutustu meihin!

Lankakauppaan ja sen verkkokauppaan voit tutustua osoitteessaKommentit