Joulumukit
Ostin itselleni joulumukit.

Ostan aivan äärimmäisen harvoin itselleni mitään kivaa, ihan muuten vaan. Uusia kahvimukeja olen kuitenkin haaveillut jo jonkin aikaa, koska kyllähän ihminen nyt tarvitsee joulumukit. Uskallan väittää että joulufiilis hyppäsi heti kattoon, kun aamukahvin kanssa jo pääsi joulutunnelmiin. Ehkä kohta innostun jopa lämmittämään glögiä. Äärimmäisen nirso esikoiseni ei pidä juuri mistään jouluruuista, mutta vaaleaa glögiä hän rakastaa, joten juomme sitä joulun alla paljon.


Samalla vaihdoin jouluverhot, jotka oikeastaan on meidän keittiön entiset ympärivuotiset verhot. Jossain vaiheessa värikylläisyys alkoi tökkiä ja vaihdoin ne pois, mutta nyt joulun alla tuntui tarpeelliselta saada siirtolapuutarhat takaisin. Näin talvisin tuntuu hyvältä saada ympärille väriä, kun taas kesällä väriloiston puskiessa ikkunoista sisälle on kiva vähän keventää.


Jossain vaiheessa ajattelin että kerään itselleni jonkun tietyn astiasarjan. En kuitenkaan osannut päättää mikä se olisi, joten lopulta päätin että paskat, ostan kaikki ne astiat joista pidän ja sarjoista viis! Olenkin ostanut Marimekkoa meille sillä ajatuksella, että kahta samanlaista emme tarvitse. Niiden lisäksi en paljoa muuta olekaan ostanut, mitä nyt joitain vanhoja Arabian astioita kun on tullut halvalla vastaan.

Tämä ulkona oleva hämärä on ihana, mutta kamerakännykälle haasteellinen. Ehdotin miehelle, että tilaisin itselleni jouluksi uuden kännykän ja esikoinen saisi minun vanhan puhelimeni joululahjaksi. Mies kun oli mennyt hänelle lupaamaan sellaisen. Ehdotus oli puolison mielestä suorastaan pöyristyttävä. Mihin ihminen tarvitsee uutta puhelinta, jos vanha on ehjä! Niinpä, niinpä. 

Kommentit