Ihanin lahjaidea


Eräs ystäväni järjestää lapsilleen ihania synttäreitä. Heillä on aina tosi kivasti laitetut tarjoilut ja tosi kiva tunnelma. Kaikki on yhtä aikaa järjestettyä ja tosi rentoa. Just sellaista kuin hyvissä juhlissa tulee olla. Huomenna päästään taas juhlimaan, kun heidän nuorempi poikansa täyttää kaksi. Ja siis ai vitsit mää tykkään ostaa noille pienille lahjoja! Oon itse aika askeetikko lasten hankinnoissa. Inhoan sitä kun joka paikka pursuaa kaikenlaisia härpäkkeitä, joita tarvii aika harvoin ja ei oikeasti just silloin löydä kun niitä tarvitsisi. Mutta muillehan niitä on ihan parasta ostaa!

Joten ostin synttärisankarille lunchien. Pienen eväslaukun, joka pitää kylmää ja lämpöä. Tää Skiphopin kettu on söpöin ikinä ja vähän sisäisesti itken ettei itselläni ole mitään syytä ostaa meille tällaisia. Sisällä  lunchiessa on minikokoinen eväsrasia ja rusinapaketti, koska uskon että tässä perheessä lähdetään lasten kanssa ulkoilemaan tai ainakin puistoilemaan aika usein. Lahjan kylkeen askartelin maailman rumimman kalakortin. Nyt vaan toivon ettei päivänsakari pelkää sitä, koska onhan toi nyt vähän karmiva.

Nää on jo toiset synttärit joille meen Älä osta mitään -kuukautenani, joten lahjoja on kyllä tullut nyt ostettua. Lisäksi ekaan juhlapaikkaan oli syntynyt vaiva ja pitäähän vauvoille totta kai viedä jotain pientä.

Muuten on mennyt kuulkaas hyvin!

Kommentit