Viikonlopun tunnelmiaPerheemme oli viikonloppuna kolmipäinen. Tytöt olivat isällään naapurikylällä ja me loput vietimme rentoa viikonloppua keskenämme. Katsomme aika usein koko perheen kesken Avaraa luontoa ja uusimpana Areenaan tipahtanut Sininen planeetta II sai Puuskin innostumaan siihen malliin, että veimme hänet lauantaina Särkänniemen Akvaarioon katselemaan kaloja. Tyttöille akvaario onkin jo ennestään tuttu, mutta Puuski oli käynyt siellä vain vauvana.

Itse en koskaan kyllästy käymään akvaariossa! Ehkä se on hieman kallis verrattuna esimerkiksi museokäyntiin, mutta jokin meidän perhettä sinne aina vetää. Etenkin nyt hinta oli hieman pilvissä verrattuna tarjontaan, sillä useampi terraario ja akvaario oli huollossa mutta lipun hinta oli ymmärtääkseni ennallaan. Kuitenkaan jättimäiset monnit, sähköankerias (Puuskin mukaan "ukkoskala"), merisiili ja kilpikonnat eivät petä koskaan. Särkänniemeen on avattu myös Superpark, mutta jotenkin nämä hitaat ja rauhalliset aktiviteetit on enemmän meidän juttu!Olen viikonloppuna yrittänyt myös kehitellä suorakaiteen mallisen maton ohjetta. Vihreä osuus onnistuu todella kauniisti, mutta päätyihin tuleva sininen on askarruttanut. Yritin ensin kirjovirkata sinne kaikenlaista, mutta päädyin lopulta tekemään yksivärisen pitsimäisen reunan. Tämä Lankavan tarjousrullakosta ostettu vihreän värinen kude on aivan ihanan pehmeää virkata! Lisäksi se mätsää täydellisesti olkkarissamme lojuvaan saman väriseen tyynyyn. Sekin on tehty Novitan tarjouslangasta joskus aikanaan. Kauneimmat värit näköjään päätyy aleen, mikä on tietysti tosi jees.

Niin ja siis Pitsimaton ohje on nyt kokopnaan julkaistu! Onko kukaan onnistunut saamaan valmista? Ihanaa palautetta olen saanut, kiitos siitä. Toivottavasti saadaan tämä seuraava matto-ohje pian myös esille. Sen lupaan kirjoittaa ihan yhtenä pakettina.

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit