Kässäkerho Pom Pom


Siitä saakka kun kuulin ihanasta Kässäkerho Pom Pomista, oon halunnut palavasti käydä siellä. Itse asiassa  mikään lankakauppa ei ole vetänyt mua yhtä kovasti puoleensa! Hitsi vaan, että Pom Pom sijaitsee Kuopiossa, ja mulla on ei ole sitten niin mitään asiaa koskaan sinnepäinkään. Mikä sääli, että jokin niin ihana on niin pirun väärässä paikassa!

Vaan sitten koitti kesän odotetuin lomaereissu ja hitsiläinen, huomasin reittiä suunnitellessani, että Kuopio on ihan matkan varrella! Edes perhettä ei tarvinut suostutella paljoa, sillä kaikki olivat sitä mieltä että tottakai me mennään sun unelmien lankakauppaan, kun kerran ohi ajetaan!


Olin suunnitellut ennen lähtöämme mielessäni tarvelistan, jotta voisin tehdä järkeviä hankintoja. Tarvelistaan kuului muun muassa sukkalankaa omiin sukkiin ja lankaa lasten kaulureihin. Heti kun astuin sisään, unohtui tarvelista kuitenkin saman tien! Kaikki oli jotenkin niin kutkuttavaa, että halusin ostaa oikeastaan vähän kaiken.

Myös keskittymiskyky oli koetuksella, sillä pitkään autossa istuneet lapset olisivat halunneet mieluiten ottaa juoksuaskelia ja koskea kaikkeen. Aika rauhallisesti he olivat, mutta kun mää vedän ostohousut jalkaan niin tarvitsen oikeasti ihan kunnon zen-tilan, että voin tehdä päätöksiä. Siitä johtuen ajatus vähän hapertui ja onnistuin lähinnä hiplailemaan kaikkea. Onneksi Pom Pomissa tosin oli leluja! Vaikka ne eivät lapsia kovin kauaa kiinnostaneet, niin hetken sentään!



Jotain tietysti myös ostin. Kuten tätä ihanaa Retrosarian Mondim -sukkalankaa, jonka värit vaan sopivat syksyyn aivan täydellisesti. Ihania peruskauniita sävyjä, joita on helppo yhdistellä keskenään. En yleensä neulo paljon näin ohuilla langoilla, koska mulla tulee sormet tosi kipeäksi ohuista puikoista. Ohuille sukille ja säärystimille on kuitenkin kova tarve, joten koitan kovasti opetella! Näitä varten ostin metallipuikot, mutta ehkä puiset puikot säästäisivät vähän sormia?



Näistä Mondimeista aloitin heti mökkineuleena uudet säärystimet, jotka on olleet mun to do -listalla jo vuosia. Ensimmäisen säärystimen sain valmiiksi jo reissussa ja toinen on nyt aluillaan. Ostin myös kaulurilankaa, mutta mitään suunnitelmia kaulureiden suhteen ei vielä ole. Toivotaan siis lähitulevaisuuteen lämpimiä kelejä! 

Mun piti muuten ostaa myös kauan himoitsemani pinssi ja mun lahopäisyyttä kyllä kuvaa hyvin se, että luulin ostaneeni sen ja etsin sitä melkein kokonaisen päivän, kunnen selvisi etten olekaan ostanut koko pinssiä! Voi luoja! Onneksi asia sentään selvisi ja pinssejähän voi tilata myöhemminkin, sillä Pom Pomilla on tietysti myös nettikauppa. Se on hyvä se, koska niin paljon ostettavaa jäi vielä hyllyyn!


Ai vitsit oon onnellinen että tääkin haave tuli nyt toteutettua, vaikkakin vähän pintaraapaisuna niiden lasten vuoksi. Toivotaan, että sinne Kuopion suunnille tulisi vaikka joskus toistekin menemistä!

Kommentit

  1. Johan tassa alkaa itsellakin taas neulomissormet syyhyta kun tata lukee. Onkin ollut pitka, neulomaton kesa kun on niin kuuma etta kadet hikoilee koko ajan eika puikkojen kasittelysta tule yhtaan mitaan. Nyt alkaa taas viileta ihanasti!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti