Uusimmat kirppislöydöt


En pääse nykyään kirppiksille läheskään niin usein kuin haluaisin. Aina mahdollisuuksien mukaan kierrän kuitenkin kaikki mahdolliset kirpputorit ja ihan kivoja löytöjäkin välillä tulee tehtyä! Toukokuussa olin Pohjanmaalla käymässä ja pyörähdin kotipaikkakuntani kirppiksellä. Sieltä tulee löydettyä aina jotain pientä ja tällä kertaa mukaan tarttui marimekon tyynynpäälliset. Olin kauhean tyytyväinen vaaleanpunaisiin päällisiin, jotka ovat olleet kiva kesäinen piristys kesäiseen kotiin.

Lisäksi ne sopivat tosi nätisti yhteen kirpparilta ostetun peiton ja vanhasta mekosta ompelemieni unikkotyynyjen kanssa. Tämä kombo toimii aivan loistavasti alakerrassa kesän ajan ja saa sitten muuttaa syksyllä tyttöjen huonetta värittämään. Uusia löytöjä kotipaikkakunnan kirppikselle pyörähdän tekemään taas heinäkuussa, tällä kertaa oikein ajan kanssa. Kirppis on onneksi mummulani vieressä, joten tytöt voi jättää pihaan leikkimään siksi aikaa kun metsästän juoksentelevaa Puuskia ympäri kirppistä.Puisesta vanhasta jakkarasta haavelin kauan, kun sitten ostinkin sellaisen keväällä Vintiikistä. Jakkara oli ehkä vähän tyyris, mutta niin täydellisen värinen, että pakkohan se oli saada! Vähän salaa haaveilin sinisestä samanlaisesta, vaikka mies sanoikin että jos enää yhtään uutta tuolia ostetaan, niin sitten on aika alkaa jo luopua vanhoista että saadaan uutta mahtumaan tilalle. En kuitenkaan voinut vastustaa kun Herra Hakkaraisen talossa vieraillessamme kävimme ihan vähän paikallisella kirpparilla ja sininen jakkara löytyi! Lapset olivat hakkaraisralossa käytyään jo aika väsyneitä ja ruokakauppaankin piti ehtiä, joten teimme noin kymmenen minuutin pikakierroksen. Kun näin jakkaran, nappasin sen lennosta mukaan sen enempiä miettimättä. Vähän se keikkasi, mutta hintaa olikin puolet vähemmän kuin vihreällä kaverillaan!

Samalla reissulla löytyi myös ihana neliönmallinen pitsiliina. Kirpparilta löytyvät pitsiliinat ovat usein vähän kellastuneita tai venähtäneitä, mutta tämä yksilö oli puhdas ja täysin suorareunainen. Se pääsikin meillä heti juhannuspöytään ja sai jopa kehuja kaikilta jotka meillä kävivät. Yleensä mun pitsiaarteita kun ei oikein noteeraa kukaan, mutta tää oli selkeästi huippuyksilö!


Sastamalassa sijaitsevaa Kirpputori Lähetyksen Löytötupa on kyllä yksi mun lemppareista! Siellä olisi taas ollut parikin pianoa ja vanha Singeri, sekä vanha pesukomuutti, jollaista olen haaveillut yöpöydäksi meille. Suosittelen kaikkia Sastamalassa liikkuvia pyörähtämään, paitsi jos teillä on samanlainen maku kuin mulla ja haluatte pysyä rahoissanne!

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit